13 сентября 2014 г.

Montenegro: Budva


If you follow me on Instagram, you may have noticed that in the end of August I visited Montenegro:) And that was the best summer ending I could ever imagine. Not only because I'm fascinated by its incrediable nature with high green mountains and clear blue sea, but because I finally had a real vacation when I was able to relax, swim, go out at night and meet new wonderful people. And, of course, take pictures! 
To be honest, I think those are the best photos I've ever taken so far. I hope they reflect my happy sunny days and the beauty of the country. A bit later I'll post more photos from Kotor and Bay of Kotor, and those are from Budva - the town we lived in. Enjoy and plan your next holiday;)


Если вы фолловите меня в инстаграме, то наверняка заметили, что в конце августа я ездила в Черногорию. И эта поездка стала лучшим завершением лета! Не только потому, что я просто в восторге от черногорской природы с ее высокими зелеными горами и прозрачным голубым морем, но и потому, что у меня наконец-то был настоящий отдых с купанием днем, вечеринками ночью и знакомством со многими отличными людьми. И, конечно же, я не могла не фотографировать!
Я искренне считаю, что это лучшие фотографии, которые у меня когда-либо получались. И я надеюсь, что они передают как местные красоты, так и тепло тех счастливых солнечных дней. Чуть позже я выложу фотографии из Котора и Которского залива, а пока предлагаю посмотреть Будву и начать планировать свой следующий отпуск;)


Dancing girl statue
The old Town



















Walking around the city










The Old Town at nigh: crowdy, noizy but magical


And that is the territory of out hotel




Iphone pictures







Комментариев нет:

Отправить комментарий